Telefoonnummer

03 6666 991

E-mail

miriam@haiforce.be

openingsuren

op afspraak

Haartrends komen en gaan, en het kan moeilijk zijn om bij te blijven als je zelf je haar doet. Maar als professioneel kapper heb je toegang tot de nieuwste producten en technieken om de nieuwste haartrends te creëren.

Een van de belangrijkste haartrends van de laatste tijd is de “lob”, ofwel de halflange bob. Deze look is elegant en tijdloos, en kan op veel verschillende manieren gestyled worden. Of je nu kiest voor een gladde, gekrulde of opgestoken look, de lob is een veelzijdige stijl die bij bijna iedereen past.

Een andere trend die we veel zien is de “textured bob”, waarbij het haar op verschillende lengtes geknipt is en bewust ruw en ongekamd aan de uitstraling geeft. Dit is een leuke manier om een bob wat pit te geven, en het is ook makkelijker om te stylen dan een gladde bob.

Pixie cuts zijn ook weer helemaal in, en zijn een geweldige optie voor vrouwen die graag een kort kapsel willen. Een pixie cut kan zowel edgy als elegant zijn, afhankelijk van hoe je hem styl. Voor een meer gekamd en verzorgd effect kun je bijvoorbeeld wat gel of wax gebruiken, terwijl je voor een ruwe, ongekamde look mousse of zoutwater kunt gebruiken.

Gekleurd haar is ook nog steeds populair, en er zijn veel verschillende technieken om dit te creëren. Om een subtiele kleurverandering te maken, kun je bijvoorbeeld balayage gebruiken, waarbij het haar met een penseel wordt gekleurd zodat het effect natuurlijk overloopt. Als je graag iets dramatischere veranderingen wilt, kun je ook om ombre kiezen, waarbij het haar van donker naar licht overgaat, of highlights, waarbij bepaalde delen van het haar geaccentueerd worden met een andere kleur.

Er zijn ook veel manieren om het haar te stylen als je een van deze haartrends hebt. Voor de lob en de bob zijn stijltangen en krultangen geweldige tools om mee te werken, en mousse en wax kunnen helpen om het haar in model te houden. Als je een pixie cut hebt, kun je wat pomade gebruiken om het haar in model te brengen, of het haar nat maken en het laten drogen om

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *