Telefoonnummer

03 6666 991

E-mail

miriam@haiforce.be

openingsuren

op afspraak

Beste klant,

Het ontgaat uiteraard niemand dat we door de vreselijke oorlog in Oekraïne economisch een enorm lastige tijd doormaken. Net als u worden ook wij geconfronteerd met allerlei stijgende kosten voor bijvoorbeeld inkoop van materialen, maar vooral de enorme stijging van elektriciteitsprijzen. We willen onze service niet alleen vriendelijk, maar ook betaalbaar houden voor iedereen en we doen ons uiterste best om dat zo te houden!

Sinds de start van Anke (parttime) begin 2020, heeft zij altijd de dinsdag voor haar rekening genomen en doe ik zelf de zaterdag. Dit zijn dus eigenlijk 2 dagen waarin de capaciteit van de kapsalon maar ten dele benut wordt. Het is daarom dat ik besloten heb om zelf ook de dinsdag weer mee te gaan draaien en in plaats daarvan per 4 februari aanstaande de zaterdag voortaan te sluiten. Dit heeft voor mij als voordeel dat ik aaneengesloten kan werken en daardoor elektriciteit voor verwarming, verlichting en warm water kan besparen. Zo kunnen we op een efficiëntere manier van dienst zijn aan onze gewaardeerde klanten.

De openingstijden per 4 februari zijn als volgt:

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 17:30 uur
Woensdag: van 09:00 tot 17:30 uur
Donderdag: van 09:00 tot 17:30 uur
Vrijdag: van 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag & Zondag: gesloten

We danken u alvast voor uw begrip!

Groetjes,

Mirjam & Anke

Kapsalon Hair-Force
Kapellensteenweg 318
2920 Kalmthout

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *