Telefoonnummer

03 6666 991

E-mail

miriam@haiforce.be

openingsuren

op afspraak

Ik heb altijd al een passie gehad voor haarstyling en ben blij dat ik deze passie kan delen met mijn klanten. Bij Hairforce staat vriendelijkheid en persoonlijke aandacht voorop. Ik neem de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en ben altijd bereid om mee te denken om het perfecte kapsel voor jou te creëren.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe haarkleur, een verfraaiend kapsel of gewoon een knipbeurt, bij Hairforce ben je aan het juiste adres. Mijn team en ik zijn altijd creatief bezig en houden onszelf op de hoogte van de laatste haartrends, zodat we jou altijd het beste advies kunnen geven.

Ik ben ervan overtuigd dat een bezoek aan de kapper veel meer is dan alleen maar het knippen van je haar. Het is een moment om even helemaal te ontspannen en te genieten van een heerlijke behandeling. Bij Hairforce proberen we daarom altijd een warme en vriendelijke sfeer te creëren, zodat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens je bezoek.

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in mijn kapsalon en samen met jou te werken aan het perfecte kapsel. Tot snel bij Hairforce!

Contact

Adres: Kapellensteenweg 318 Kalmthout

Telefoon: 03 666 69 91
Email: Mirjam@hairforce.be